woensdag 29 juni 2011

Maasdijk – VTM Telecom Loop – 2011

Sinds 2006 nemen we deel aan deze wedstrijd. In de voorgaande jaren hebben we gevonden hoge temperaturen, en omdat deze dorp is tussen een dijk en de rivier de Maas, soms wordt het heel ingewikkeld hardlopen met hoge temperaturen.

Afgelopen zaterdag 25 juni, de temperaturen waren niet hoog, maar veel motregen, dat was ​​zeer goede omstandigheden voor een wedstrijd.


Voor het publiek was het niet heel mooi, maar je kunt niet alles hebben ... ..

Amélia heeft deelgenomen aan de 5 km wedstrijd, en deed het heel goed. Er waren twee rondes door de dorp, en ze was op de eerste rond doorgang met een goede intensiteit. In de tweede rond was gemerkt dat  was met minder inspanning dan in de voorgaande. Op het einde maakte zij de tijd tot 27 minuten en 6 seconden. Dulce (mijn zus) deed ook mee aan de 5 km in 28:22
 

Ik heb de 15 km wedstrijd gelopen. Het was mijn eerste wedstrijd na de vermoeiende Roparun en ik wil kijken hoe het ging. Ik heb rustig gestart om te zien hoe de dingen zouden reageren. Toen ik was tussen de 9 en 10 km heb ik ​​iets hoger tempo gelopen  en ik voelde me erg goed. Ik had een tempo dat ik kon beheren en voel me zeer comfortabel. Ik heb gefinisht met 1 uur, 7 minuten en 15 seconden. Het is mijn nieuwe PR op de 15 km.Volgende wedstrijd Kadeloop (02/07/2011).

Geen opmerkingen: